top of page
Search
  • Writer's pictureLOGOMOKO

Logomoko- kas tai? Ir kodėl toks pavadinimas? Ką logomoko veikia?


Logomoko istorija prasidėjo 2018 metais, kai dirbau logopedinį darbą keliose švietimo įstaigose, buvau pasibaigusi logopedijos bakalaurą ir švietimo vadybos magistrą Lietuvoje. Studijuodama supratau, kad logopedo darbas – mano mylimas darbas. Netikėtai gavau pasiūlymą studijuoti ir gilintis logoterapijos studijose, kurios vyko Amerikoje. Spontaniškai tą ir padariau! Per tą laikotarpį įgavau daug naujų žinių, kitokių ir įdomesnių praktikų kaip prakalbinti nekalbantį vaiką ir plėsti jo kalbelę. Baigiau studijas aukščiausiais įvertinimais. Nesiplėsiu apie savo studijas užsienyje,kurios pakeitė mano požiūrį į visą logopedo darbo specifiką. Visa tai, jei norite, galite peržiūrėti mano puslapyje (www.logomoko.com).

Puikiai atsimenu 2017 metų gruodžio 31 dieną (savo ryškų gyvenimo pokytį). Kol kiti ruošėsi ir šventė Naujuosius metus, per tą laiką nusprendžiau sustoti, atsiversti knygą, pasiimti rašiklį ir išsigryninti ko reiktų ir nereiktų, norint pradėti Logomoko veiklą. Tikslas buvo aiškus – padėti vaikams aiškiai kalbėti, kad juos suprastų ne tik tėvai, bet ir bendraamžiai, auklėtojos ar mokytojos.


Kodėl LOGOMOKO pavadinimas? Šį pavadinimą brandinau du metus. Kaip Gediminas susapnavo Gedimino pilį, taip ir aš, 2018 metų sausio 01 dieną susapnavau, kad bus mano veiklos pavadinimas LOGOMOKO.

LOGOMOKO – logopedas moko (logo – sutrumpintas logopedo žodis). Įdomiausia yra tai, jog pavadinimas gali būti skaitomas iš abiejų pusių – logopedas moko arba moko logopedas.

Taigi…. 2018 metų sausio 02 dieną atsidariau savo individualią veiklą,o sausio 07 dieną ją patvirtino. Toliau ėjo svetainės darbai,kurie nepraėjo su nuotykiais (apie juos kažkada papasakosiu plačiau, tikrai prižadu). Tada nusprendžiau iš naujo sukurti svetainę tokią, kuri būtų paprastesnė, suprantamesnė mano klientams. Dabartinę svetainę kūriau žiūrėdama Youtube kanalo svetainių kūrimo pradmenis. O paskui viskas tekėjo savo vaga: 1. 2018 metais verslo ir pasiekimų parodoje, kuri vyko Šiauliuose, laimėtas inovatyviausios paslaugos titulas. Buvo išgryninta ir jaučiama mano stipri paskata veikti toliau – tai pasiekti rezultatai ir mano klientų atsiliepimai.

2. Mano verslui stipriai padėjo mentorystės programa ir joje surastos mentorės pagalba, kuri nurodė būtinąsias gaires siekiant kilnaus tikslo. 3. 2019 metais Liepojoje sudalyvavau Creazone projekte,kuriame gavau daug naujų žinių ir edukavau profesionalus,kad logopedija gali būti unikali,šiuolaikiška, pasitelkus naujausias technologijas ir einant kartu,tuo pačiu ritmu,su naująja mūsų vaikų karta.

4. 2019 metais prasidėjo daug įdomių konferencijų, juose aktyvus dalyvavimas. Ryškiausias – Pasaulinės lyderystės konferencija (PLK). Aukščiausio lygio konferencija, trunkanti dvi dienas, kurioje susirenka patys geriausi profesionalai, siekiantys kilnaus tikslo (kiekvienais metais ten keliauju, tai tapo mano tradicija).

Noriu, kad suprastumėte, jog aiški ir suprantama kalba – sėkmingo lyderio bruožas. Todėl tam ir mokiausi daug metų, kad būčiau sertifikuota profesionali logopedė, kuri teikia Jūsų vaikui aukščiausios kokybės naujausias ir inovatyviausias logopedines paslaugas. Man svarbu, kad Jūsų vaiko poreikiai būtų išpildyti visapusiškai. Nemaža darbo patirtis ir praktika suteikia galimybę padėti išpildyti Jūsų pageidavimus ir lūkesčius. Jums tik reikia atvykti (nuotoliniu ar gyvu būdu), o daugiau visą kitą darbą atliks Logomoko. Jūsų, Logomoko

15 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page